Basja
Oeps de eerste boodschapjes deed hij in de kamer. Niet chagerijnig worden, dus opruimen. Maar ook een boodschap in de tuin! Baasje trots.
3 oktober 2009 Basja geboren
14 november Na een tijd van zoeken van wat voor hond er moest komen, eindelijk een keus gemaakt. Het wordt Basja een Friese Stabij.
21 november Basja opgehaald. Alles ging ging goed in de Auto. Hij weegt nu 3,1 kg. Dus met voer even uitrekenen ca 40 gram x 3,1 = 120 verdeeld over 4 maaltijden is 30 gram per keer.
28 november 8 weken, we hebben hem een wormenkuur gegeven. Hij was 3,4kg.
9 december Basje is gechipped, zodat als hij wegloopt dat ze hem kunnen identificeren en we hem weer kunnen ophalen. Hij heeft ook zijn inenting gekregen, welke ze met 9 weken moeten hebben.
12 december Voor de eerste keer naar puppytraining geweest, was wel leerzaam
1 februari Met de sneeuw is de puppy training vertraagd, inmiddels 5 lessen gehad. Maar vanavond al met de basis cursus begonnen
6 februari Inmiddels 2x basis cursus geweest, maar vandaag was de afsluiting van de puppycursus. Hoewel nog steeds druk en dominant bij andere honden, is Basja toch een stuk rustiger. Voor de eerste keer mocht hij 2x een 'basis' parcours afleggen (aan de lijn) en dit deed hij vrij goed.
15 februari Ontworm kuur gehad. Volgende kuur begin april, daarna mid mei, begin juli, daarna 3 a 4x per jaar
6 maart
7 maart Nog 2x naar basis cursus toe. Is nu 5 maanden, heeft al puber gedrag